АКТУАЛЬНЫЯ ТЭМЫ:

Праклятая пасада: у ГУПР Мінгарвыканкама новы начальнік. Што пра яго вядома

Аляксей Раманаў з 18 кастрычніка прызначаны начальнікам Галоўнага ўпраўлення спажывецкага рынку Мінгарвыканкама

Праклятая пасада: у ГУПР Мінгарвыканкама новы начальнік. Што пра яго вядома
Нагадаем, некаторыя яго папярэднікі зараз знаходзяцца за кратамі

Аляксей Раманаў курыруе пытанні гандлю харчовымі і нехарчовымі таварамі, плодаагародніннай прадукцыяй, арганізацыі працы кропак грамадскага харчавання, сельскай гаспадаркі, а таксама вывучэння попыту і кан'юнктуры спажывецкага рынку тавараў, перадае minsknews.by

Кроме того, ему непосредственно подчиняются Технологическая пищевая испытательная лаборатория, управление аренды, строительства и эксплуатации зданий, управление по эксплуатации торгового центра «Столица» и торговый центр «Партизанский».

Алексей Романов в 1998 году окончил Белорусский государственный экономический университет, а в 2012 году — Академию управления при президенте Беларуси по специальности «государственное и местное управление».

С 2009 по 2016 годы Романов работал в ГУПР Мингорисполкома в должности сначала заместителя, а затем первого заместителя начальника управления, а с 2016 года находился на руководящих должностях предприятий коммунальной формы собственности Минска.

Напомним, ранее ГУПР Мингорисполкома возглавлял Андрей Улезло, который позже перешел на должность генерального директора КУП «Минскхлебпром».



16:49 21/10/2019


Загрузка...
Загрузка...